Природњачки центар на Копаонику

Датум објављивања: 29 January

Природњачки центар „Свилајнац“ у периоду од 01.02. дo 15.02.2020. године понудиће свој програм образовног туризма и гостима хотела Гранд на Копаонику. Менаџмент хотела Гранд препознао је заједничке циљеве и интересовања схвативши да Природњачки центар на јединствен начин, јединственим садржајима млађој популацији приближава науку ,едукацију и образовање. Управо из тих разлога у периоду зимскг распуста а уједно и највеће посећености хотела Гранд на Копаонику, Природњачки центар ће деци и родитељима проближити кроз забавне интерактивне садржаје дочарати колико је заправо наука занимљива и колико је образовање важно.

Природњачки центар у сарадњи са хотелом Гранд на Копаонику и заједничком жељом да се деци, младима и родитељима приближи образовање, наука и научна достигнућа на јединствен, занимљив и интерактиван начин који је и најприступачнији управо овој циљној групи. Млади научници ће на овај начин подизати ниво знања и унапредити развој креативности.Родитељи и деца ће имати прилике да више пута у току дана по неколико сати учествују у различитим програму и да упознају развој планете земље кроз различите епохе па све до настанка човека.

Програм Природњачког центра „Свилајнац“ подразумева:

  • Постављање посебне инсталације брендираног и дизајнираног туристичко-едукативног кутка „ Pop-up Science Corner (PCS)“

  • Виртуелну водичку туру

  • Позоришну представу

  • Анимацију деце

  • Мини биоскоп

  • Мини квиз „Бунар жеља“

Родитељи и деца ће имати прилике да више пута у току дана по неколико сати учествују у различитим програму и да упознају развој планете земље али и да освоје бесплатне улазнице за Природњачки центар Србије у Свилајнцу.

ИЗАБРАНО ИМЕ ЗА МАСКОТУ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ - СВИДИ!!!
30 April

Првог дана сајма туризма, на коме се ове године представио и Природњачки центар Србије, свечано је објављено име маскоте Природњачког центра Србије - СВИДИ. »

ОТВАРАЊЕ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА 29.ЈУНА 2015. ГОДИНЕ!
30 April

На конференцији за новинаре, одржаној првог дана Сајма туризма,председник општине Свилајнац Предраг Милановић најавио је велико свечано отварање Природњачког центра за Дан општине Свилајнац »