Природњачки центар на Копаонику

Датум објављивања: 29 January

Природњачки центар „Свилајнац“ у периоду од 01.02. дo 15.02.2020. године понудиће свој програм образовног туризма и гостима хотела Гранд на Копаонику. Менаџмент хотела Гранд препознао је заједничке циљеве и интересовања схвативши да Природњачки центар на јединствен начин, јединственим садржајима млађој популацији приближава науку ,едукацију и образовање. Управо из тих разлога у периоду зимскг распуста а уједно и највеће посећености хотела Гранд на Копаонику, Природњачки центар ће деци и родитељима проближити кроз забавне интерактивне садржаје дочарати колико је заправо наука занимљива и колико је образовање важно.

Природњачки центар у сарадњи са хотелом Гранд на Копаонику и заједничком жељом да се деци, младима и родитељима приближи образовање, наука и научна достигнућа на јединствен, занимљив и интерактиван начин који је и најприступачнији управо овој циљној групи. Млади научници ће на овај начин подизати ниво знања и унапредити развој креативности.Родитељи и деца ће имати прилике да више пута у току дана по неколико сати учествују у различитим програму и да упознају развој планете земље кроз различите епохе па све до настанка човека.

Програм Природњачког центра „Свилајнац“ подразумева:

  • Постављање посебне инсталације брендираног и дизајнираног туристичко-едукативног кутка „ Pop-up Science Corner (PCS)“

  • Виртуелну водичку туру

  • Позоришну представу

  • Анимацију деце

  • Мини биоскоп

  • Мини квиз „Бунар жеља“

Родитељи и деца ће имати прилике да више пута у току дана по неколико сати учествују у различитим програму и да упознају развој планете земље али и да освоје бесплатне улазнице за Природњачки центар Србије у Свилајнцу.