ОТВАРАЊЕ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА 29.ЈУНА 2015. ГОДИНЕ!

Датум објављивања: 30 April

OTVARANJE bilbord 4x3

На конференцији за новинаре, одржаној првог дана Сајма туризма,председник општине Свилајнац Предраг Милановић најавио је велико свечано отварање Природњачког центра за Дан општине Свилајнац: "Желим да обавестим јавност да отварамо Природњачки центар Србије на Дан општине 29. јуна 2015. године. Интензивно радимо на томе, приводимо крају све изложбе, процедуре, набавке и од лета сви Свилајнчани, грађани Србије, али и региона, моћи ће да дођу и уживају у јединственом објекту Природњачког центра са Дино парком" - рекао је Милановић. Првог дана сајма организована је конференција за штампу, на којој су учесници били поред Предрага Милановића председника општине Свилајнац, Кокан Младеновић стручни конслутант ПЦС-а, Славко Спасић директор Природњачког музеја Београд и Владица Цветковић проф. Рударско-геолошког факултета, иначе сви сарадници на пројекту ПЦС-а. Они су изнели своју подршку овом пројекту и дали свој допринос научном карактеру Природњачког центра. ПЦС и општине Свилајнац представљају своју понуду на овогодишњем Сајму туризма, где привлаче велики број заинтересованих посетилаца, новинара, туристичких агенција из земље и инострантва...

ЗЛАТНИ ПЕХАР ЗА ПРИРОДЊАЧКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ ТУРИЗМА
6 October

На 50. Новосадском међународном сајму туризма Природњачки центар Србије у Свилајнцу освојио је пехар за Висок квалитет и понуду Центра као институције научног туризма. »

ДЕЦИ О НАУЦИ
28 September

Програм је намењен предшколцима и ученицима нижих разреда основне школе који ће моћи да учествују у двосатној радионици »

ФЕСТИВАЛ ПОЗОРИШТА ЗА ДЕЦУ
6 September

У Дино парку Природњачког центра Србије Свилајнац, 15. 16. и 17. 09. 2017. године биће одржан Фестивал позоришта за децу »

ЖИКИНА ШАРЕНИЦА У ПРИРОДЊАЧКОМ ЦЕНТРУ СРБИЈЕ
22 August

Емисија "Жикина Шареница" у продукцији Радио Телевизије Србије, гостовала је у недељу ујутру, 20. августа, у Природњачком центру Србије Свилајнац. »

ДИНО ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА 2017
22 August

Прве "Дино игре без граница 2017" одржане су у суботу 19. августа у Природњачком центру Србије Свилајнац. »