ОТВАРАЊЕ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА 29.ЈУНА 2015. ГОДИНЕ!

Датум објављивања: 30 April

OTVARANJE bilbord 4x3

На конференцији за новинаре, одржаној првог дана Сајма туризма,председник општине Свилајнац Предраг Милановић најавио је велико свечано отварање Природњачког центра за Дан општине Свилајнац: "Желим да обавестим јавност да отварамо Природњачки центар Србије на Дан општине 29. јуна 2015. године. Интензивно радимо на томе, приводимо крају све изложбе, процедуре, набавке и од лета сви Свилајнчани, грађани Србије, али и региона, моћи ће да дођу и уживају у јединственом објекту Природњачког центра са Дино парком" - рекао је Милановић. Првог дана сајма организована је конференција за штампу, на којој су учесници били поред Предрага Милановића председника општине Свилајнац, Кокан Младеновић стручни конслутант ПЦС-а, Славко Спасић директор Природњачког музеја Београд и Владица Цветковић проф. Рударско-геолошког факултета, иначе сви сарадници на пројекту ПЦС-а. Они су изнели своју подршку овом пројекту и дали свој допринос научном карактеру Природњачког центра. ПЦС и општине Свилајнац представљају своју понуду на овогодишњем Сајму туризма, где привлаче велики број заинтересованих посетилаца, новинара, туристичких агенција из земље и инострантва...

ИЗАБРАНО ИМЕ ЗА МАСКОТУ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ - СВИДИ!!!
30 April

Првог дана сајма туризма, на коме се ове године представио и Природњачки центар Србије, свечано је објављено име маскоте Природњачког центра Србије - СВИДИ. »

ОТВАРАЊЕ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА 29.ЈУНА 2015. ГОДИНЕ!
30 April

На конференцији за новинаре, одржаној првог дана Сајма туризма,председник општине Свилајнац Предраг Милановић најавио је велико свечано отварање Природњачког центра за Дан општине Свилајнац »