ПРВИ ПОСЕТИОЦИ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ

Датум објављивања: 31 July

DSC_0433 (300x200)

Четворочлана породица Пејчић из Пожаревца први су посетиоци који су данас у 10 часова дошли у Природњачки центар Србије у Свилајнцу! Петогодишњи Димитрије и трогодишњи Тодор нису крили одушевљење изложбама, а највећу пажњу привукли су им диносауруси, као и играоница за децу са аниматорима. Отац Игор Пејчић каже да ово није само атракција за децу већ и за одрасле: "Мене је фасцинирала изложба Геолошки времеплов, али и скелетне реплике диносауруса. Деца су пресрећна, а ми се сјајно проводимо, сигурно ћемо опет доћи" - рекао је он. Директорка Природњачког центра Србије Ирена Дубравац дочекала је прве посетиоце и уручила им по поклон, а лепо време им је омогућило да неколико сати уживају у свим садржајима.

ИЗАБРАНО ИМЕ ЗА МАСКОТУ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ - СВИДИ!!!
30 April

Првог дана сајма туризма, на коме се ове године представио и Природњачки центар Србије, свечано је објављено име маскоте Природњачког центра Србије - СВИДИ. »

ОТВАРАЊЕ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА 29.ЈУНА 2015. ГОДИНЕ!
30 April

На конференцији за новинаре, одржаној првог дана Сајма туризма,председник општине Свилајнац Предраг Милановић најавио је велико свечано отварање Природњачког центра за Дан општине Свилајнац »