РЕЦИКЛИРАЈ ЛИМЕНКЕ - ПОСТАВЉЕНА ПРЕСА ЗА ЛИМЕНКЕ У РЕСТОРАНУ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА

Датум објављивања: 17 May

Преса за лименке уручена је и постављена данас у парку Природњачког центра Србије у Свилајнцу, захваљујући сарадњи у оквиру ГИЗ ИМПАЦТ пројекта. Ова преса служиће за рециклажу лименки и имаће велику корист и примену с обзиром да кроз Природњачки центар дневно прође више стотина и хиљада људи из целе Србије: „Свилајнац је један од чистијих градова и имамо вишегодишњу успешну сарадњу, па смо зато одлучили да ову пресу за рециклажу лименки поставимо баш овде. Сигурни смо да ће користити у очувању животне средине и ширењу свести о потреби рециклаже“ – изјавила је Маша Шашић из Немачке организације за међународну сарадњу ГИЗ. Ова преса лака је руковање, могу је користити и деца и свакако је допринос очувању чистоће и здравља околине.

DSC_0310 (640x427) DSC_0315 (640x427)

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ
13 January

Од понедељка 16.1.2017. године Природњачки центар Србије Свилајнац НЕЋЕ РАДИТИ ЗА ПОСЕТИОЦЕ због радова на новим изложбама које очекују наше посетиоце на пролеће. »

ОБАВЕШТЕЊЕ
26 September

Од 03.11.2016. године радно време Природњачког центра Србије Свилајнац је од 9 до 17 часова. ДОБРО ДОШЛИ! »

ПРВА ГОДИШЊИЦА РАДА ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ
6 September

Поводом обележавања годишњице рада Природњачког центра Србије у Свилајнцу 9. септембра од 19.30 часова организујемо занимљив програм у парку Природњачког центра »

ЛЕТО У ПРИРОДЊАЧКОМ - РАДИОНИЦА ШКОЛЕ СЦЕНСКИХ БОРБИ
9 August

Пиродњачки центар Србије Свилајнац, у оквиру манифестације Лето у природњачком, организовао је и протеклог викенда разноврстан програм за своје мајмлађе посетиоце. »

ЛЕТО У ПРИРОДЊАЧКОМ
11 July

9. и 10. јула 2016. године све посетиоце Природњачког центра Србије у Свилајнцу забављали су карикатуриста Горан Ћеличанин и Макса... »