РЕЦИКЛИРАЈ ЛИМЕНКЕ - ПОСТАВЉЕНА ПРЕСА ЗА ЛИМЕНКЕ У РЕСТОРАНУ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА

Датум објављивања: 17 May

Преса за лименке уручена је и постављена данас у парку Природњачког центра Србије у Свилајнцу, захваљујући сарадњи у оквиру ГИЗ ИМПАЦТ пројекта. Ова преса служиће за рециклажу лименки и имаће велику корист и примену с обзиром да кроз Природњачки центар дневно прође више стотина и хиљада људи из целе Србије: „Свилајнац је један од чистијих градова и имамо вишегодишњу успешну сарадњу, па смо зато одлучили да ову пресу за рециклажу лименки поставимо баш овде. Сигурни смо да ће користити у очувању животне средине и ширењу свести о потреби рециклаже“ – изјавила је Маша Шашић из Немачке организације за међународну сарадњу ГИЗ. Ова преса лака је руковање, могу је користити и деца и свакако је допринос очувању чистоће и здравља околине.

DSC_0310 (640x427) DSC_0315 (640x427)

ИЗАБРАНО ИМЕ ЗА МАСКОТУ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ - СВИДИ!!!
30 April

Првог дана сајма туризма, на коме се ове године представио и Природњачки центар Србије, свечано је објављено име маскоте Природњачког центра Србије - СВИДИ. »

ОТВАРАЊЕ ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА 29.ЈУНА 2015. ГОДИНЕ!
30 April

На конференцији за новинаре, одржаној првог дана Сајма туризма,председник општине Свилајнац Предраг Милановић најавио је велико свечано отварање Природњачког центра за Дан општине Свилајнац »