САРАДЊА СВИЛАЈНЦА И ДЕСПОТОВЦА У ОБЛАСТИ ТУРИЗМА

Датум објављивања: 3 April

Протокол о сарадњи између Прироњачког центра Србије у Свилајнцу, Ресавске пећине и Туристичко-спортске организације из Деспотовца потписан је данас у Деспотовцу , чиме је направљен значајан помак у сарадњи ових општина и њихових институција у области туризма. Циљ је формирање заједничке туристичке понуде ресавског краја и позитиван пример удруживања установа ради заједничких активности и напретка.

„Између нас нема конкуренције у туризму, ми смо на истом задатку и желимо да заједнички наступамо на туристичкој мапи Србије, да правимо заједничке понуде и да туристи имају осећај да долазе, не у један град или центар, већ у једно подручје које има свашта да покаже. За почетак имамо заједнички рекламни флајер, разменићемо информације на сајтовима, направићемо једну посебну цену за посетиоце који посећују и Свилајнац и Деспотовац и размотрити даље могућности за развијање ове сарадње“ – изјавила је др Сања Ђурђевић, директорка Природњачког центра Србије у Свилајнцу.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ
13 January

Од понедељка 16.1.2017. године Природњачки центар Србије Свилајнац НЕЋЕ РАДИТИ ЗА ПОСЕТИОЦЕ због радова на новим изложбама које очекују наше посетиоце на пролеће. »

ОБАВЕШТЕЊЕ
26 September

Од 03.11.2016. године радно време Природњачког центра Србије Свилајнац је од 9 до 17 часова. ДОБРО ДОШЛИ! »

ПРВА ГОДИШЊИЦА РАДА ПРИРОДЊАЧКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ
6 September

Поводом обележавања годишњице рада Природњачког центра Србије у Свилајнцу 9. септембра од 19.30 часова организујемо занимљив програм у парку Природњачког центра »

ЛЕТО У ПРИРОДЊАЧКОМ - РАДИОНИЦА ШКОЛЕ СЦЕНСКИХ БОРБИ
9 August

Пиродњачки центар Србије Свилајнац, у оквиру манифестације Лето у природњачком, организовао је и протеклог викенда разноврстан програм за своје мајмлађе посетиоце. »

ЛЕТО У ПРИРОДЊАЧКОМ
11 July

9. и 10. јула 2016. године све посетиоце Природњачког центра Србије у Свилајнцу забављали су карикатуриста Горан Ћеличанин и Макса... »