САРАДЊА СВИЛАЈНЦА И ДЕСПОТОВЦА У ОБЛАСТИ ТУРИЗМА

Датум објављивања: 3 April

Протокол о сарадњи између Прироњачког центра Србије у Свилајнцу, Ресавске пећине и Туристичко-спортске организације из Деспотовца потписан је данас у Деспотовцу , чиме је направљен значајан помак у сарадњи ових општина и њихових институција у области туризма. Циљ је формирање заједничке туристичке понуде ресавског краја и позитиван пример удруживања установа ради заједничких активности и напретка.

„Између нас нема конкуренције у туризму, ми смо на истом задатку и желимо да заједнички наступамо на туристичкој мапи Србије, да правимо заједничке понуде и да туристи имају осећај да долазе, не у један град или центар, већ у једно подручје које има свашта да покаже. За почетак имамо заједнички рекламни флајер, разменићемо информације на сајтовима, направићемо једну посебну цену за посетиоце који посећују и Свилајнац и Деспотовац и размотрити даље могућности за развијање ове сарадње“ – изјавила је др Сања Ђурђевић, директорка Природњачког центра Србије у Свилајнцу.

ПРВЕ „ ДИНО ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА 2017 “
10 August

У атрактивном Дино парку Природњачког центра Србије у Свилајнцу, у суботу, 19.08.2017. одржаће се прве „ДИНО ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА 2017“. »

ЛЕТЊЕ РАДНО ВРЕМЕ
9 April

Од понедељка, 10. јула 2017. године Природњачки центар Србије Свилајнац ће радити од 10:00 до 20:00 часова. »

НОВЕ ИЗЛОЖБЕ У ПРИРОДЊАЧКОМ ЦЕНТРУ СРБИЈЕ
7 April

5. априла 2017. године у Природњачком центру Србије Свилајнац свечано су отворене две нове изложбе у оквиру сталне поставке - Геодиверзитет Србије и Вулкан. »

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!
6 March

Од 13.3.2017. године (понедељак) Природњачки центар Србије Свилајнац поново ће бити отворен за посетиоце. »

НАЈАВА ПРОЛЕЋНЕ СЕЗОНЕ
18 January

Овог пролећа посетиоце Природњачког центра Србије у Свилајнцу, поред сталне поставке, очекују и две нове изложбе: Вулкан и Геодиверзитет Србије »